Ciorba de somon

de Bunica in Ciorbe, 13 Dec 2015 | 4963 vizualizari

 

Aseară când am venit din excursie, am scos din frigider un cap de somon și o coadă. Le pusesem gând rău de dimineață. Așa că m-am apucat de treabă!

 

INGREDIENTE

  • un cap+o coadă de somon
  • o ceapă mare
  • un ardei gras
  • un morcov mic
  • o rădăcină păstârnac
  • o rădăcină pătrunjel
  • o rădăcină țelină mică
  • o lingură fidea de orez
  • 200 ml suc de roșii
  • 200 ml borș
  • leuștean
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de somon:

O oală de 3l în care am pus 2l de apă se pune pe foc.

Ceapa, ardeiul, morcovul, rădăcinoasele se curăță, se spală și se toacă mărunt si se pun in oala. Se lasa pe foc până legumele sunt aproape fierte.

Se adaugă sucul de roșii și se mai lasă să dea 2-3 clocote, apoi se pune borșul (clocotit în prealabil). Se lasă să dea 2-3 clocote și se pune fideaua.

După 5 minute se adaugă peștele și se lasă la fiert 5 minute. Se stinge focul și se lasă ciorba la răcorit, apoi se adaugă leușteanul spălat și tocat.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de somon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Merisor 1

13.12.2015, 21:12

Buniiii, daca vedeam mai devreme veneam la masa

Catalina L 1

13.12.2015, 21:22

excelenta

Gicuta 1

14.12.2015, 09:00

O bunatate de ciorbita!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu carne de porc