Ciorba de spanac

de Lily_Musat in Ciorbe, 25 Iun 2009 | 12750 vizualizari

 

Este o ciorbica care se face cu multe legume.Pe langa faptul ca este foarte gustoasa este si foarte bogata in vitamine.

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa mare tocata
  • 1 morcov mare
  • 1 ardei capia rosu tocat
  • 4 cartofi taiati cubulete
  • o felie de telina razuita
  • 1 dovlecel
  • 1 punga de spanac (frunze)-450 gr.
  • 1 conserva de rosii decojite
  • 1 lingura de orez
  • 2 linguri sare
  • 3 litri de apa
  • 400 ml bors acru
  • 2 linguri de ulei
  • 1 legatura de leustean
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de spanac:

Dam prin rozatoare morcovul, telina, tocam ceapa, taiem rondele ardeiul, cartofii ii taiem cuburi, amestecam totul si punem in oala ulei, cam 2 linguri si punem legumele la calit pentru 2 minute.

Intre timp punem apa la fiert, iar dupa aceea punem apa peste legume in oala. Lasam sa fiarba bine pana se farama cartofii (cam 20 minute), apoi punem rosiile, sarea, orezul si spanacul.

Lasam sa fiarba 10 minute, apoi punem borsul si mai lasam 10 minute. La sfarsit punem leusteanul si oporim focul. Astupam oala cu un capac si lasam 5 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de spanac" nu uita sa-i faci un review.
 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare