Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Apa+ceapa tocata marunt si morcovul taiat rondele le punem la foc. Curatam si tocam marunt spanacul. Cand morcovul e fiert adaugam spanacul, bulionul de rosi, sarea, uleiul, acreala si mararul tocat, lasam 5 minute sa fiarba dupa care turnam oul batut mai lasam 2 minute dupa care stingem focul. Pofta mare!
1
Se stie ca spanacul fiert sau preparat prin mijloace traditionale este daunator organismului. Daca in timpul prepararii isi schimba culoarea din verde proaspat in verde spre galben, atunci el devine daunator si nu trebuie consumat.
2
Este necesar ca spanacul sa fie OPARIT foarte putin sau CONSUMAT IN STARE CRUDA, de preferinta in salata sau cu cruditati.
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult