Ciorba de spanac

de Dana Cristea - pusikmea in Supe/Ciorbe, 14 Mar 2010 | 10038 vizualizari

 

cu ocazia dietei, voi tine si post.

 

INGREDIENTE

  • un manunchi de spanac
  • o ceapa
  • un cartof
  • un morcov
  • leustean
  •  telina
  • pastarnac
  • radacina de patrunjel
  • sare
  • zeama de la o lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de spanac:

se spala legumele, le taiem dupa preferinte, si le punem in apa sa fiarba.

intre timp spalam si spanacul, il taiem marunt si il punem peste legume putin fierte, lasam sa fiarba impreuna, iar la sfarsit vom pune zeama de lamaie si leusteanul.

eu am papat-o cu ceapa rosie :D

TIPS-URI

1

se poate pune si smantana, dar atunci nu mai este in categoria mancarurilor de post si a dietei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de legume cu zdrente de ou