Ciorba de vacuta cu tarhon

de reisnaor_2006 in Ciorbe, 2 Feb 2015 | 4354 vizualizari

 

Numa buna pe vremea asta.

 

INGREDIENTE

  • 500 de gr carne de vita
  • 1 ceapa mare
  • 2 morcovi(am avut rasi la congelator)
  • 2 cartofi
  • 100 gr telina
  • 1 patrunjel
  • 200 gr varza alba
  • 100 gr mazare
  • 2 ardei grasi
  • 200 gr bulion
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de vacuta cu tarhon:

Carnea se pune la fiert intr-o oala cu apa rece la fiert si se ia spuma din cand in cand cu spumiera. Se taie cubulete mici zarzavatul,(ardeiul,telina,patrunjelul), morcovul il putem pune ras sau cubulete.

Se calesc apoi in uleiul incins pana ceapa se inmoaie.Se adauga zarzavaturile calite in oala cu carne.

Cartofii se taie cuburi si varza fideluta. Se adauga si ele in oala plus si 1 lingurita de sare. Adaugam bulionul si mazarea.

Cand legumele si carnea sunt fierte potrivim de sare, adaugam verdeata si acrim cu zeama de tarhon.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Ciorba de vacuta se serveste simpla, cu smantana sau cu ardei iute murat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vacuta cu tarhon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

reisnaor_2006 1

03.02.2015, 11:36

Xandrinne 1

03.02.2015, 13:28

Delicioasa!!

mirela0911 1

03.02.2015, 14:29

Buna ciorba!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crostini cu ciuperci - Reteta gustoasa pentru un aperitiv rapid

ieri la 11:02

Cupcakes cu vanilie si confetti - Reteta perfecta pe gustul copiilor

pe 27.05 la 18:17

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu oase de porc si legume