Ciorba de varza

de La Ancuta in Ciorbe, 26 Noi 2012 | 5916 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 varza potrivita
  • coaste afumate
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 1/2 telina
  • 2 rosii
  • 2 ardei
  • cimbru
  • marar
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de varza:

Spalam coastele iar apoi le punem la fiert. Dupa ce au dat un clocot aruncam apa si le punem din nou la fiert. Adaugam ceapa taiata marunt, morcovii, pastarnacul si telina taiate marunt. Lasam sa fiarba putin iar apoi adaugam ardeii taiati cubulete si rosiile taiate marunt (in loc de rosii puteti folosi bulion).

Lasam pe foc pana sunt aproape fierte legumele iar apoi adaugam varza taiata fideluta si frecata in prelabil cu putina sare.

Odata cu varza adaugam si cimbrul si lasam sa fiarba. Noua nu ne place ca varza sa fie prea moale, asa ca la mine nu a mai fiert foarte mult.

La final mai adaugam sare, daca este necesar si mararul tocat marunt.

Servim ciorbita calda, cu ardei iute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de varza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de varza