Ciorba de varza acra- de post

de Sidy in Ciorbe, 29 Noi 2010 | 12107 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g varza acra
  • 2 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 ceapa
  • marar verde
  • zeama de varza
  • vegeta
  • pasta de tomate
  • 1-2 catei usturoi
  • piper
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de varza acra- de post:

Se spala varza marunta in mai multe ape sa-si piarda din acreala.

Morcovii se curata, se taie rondele si se calesc in putin ulei. Se adauga varza spalata si se completeaza cu apa necesara. Adaugam patrunjelul radacina taiat rondele si ceapa. Potrivim gustul de vegeta si piper si adaugam usturoiul. Lasam sa fiarba bine. Cind toate sunt fierte se adauga zeama de varza- dupa gust -pasta de tomate si mararul verde tocat marunt.

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de varza acra- de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu carnita de pui si porc