Ciorba de varza cu afumatura

de Rahela Velicu in Ciorbe, 22 Sep 2021 | 3244 vizualizari

 

O ciorba foarte gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 300-400 gr afumatura
  • 150 gr varza tocata julienne
  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov
  • 1 ardei kapia rosu
  • 1 ardei verde
  • 2-3 cartofi
  • 1/2 telina mica
  • 1/2 dovlecel
  • 30-50 ml ulei
  • 3-4 linguri pasta de tomate
  • sare
  • frunze de telina sau de leustean
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de varza cu afumatura:

Mai intai calim ceapa tocata marunt impreuna cu morcovul razuit si cu afumatura in ulei incins.

Adaugam 2-3 cani de apa, cartofii si varza, acoperim oala cu un capac si lasam la fiert 20-25 de minute.

Adaugam telina, ardeii si dovlecelul toate tocate cubulete si pasta de tomate si mai lasam la fiert inca 20-25 de minute. Bineinteles, acoperim din nou oala cu capacul.

La final potrivim ciorba noastra de sare si adaugam frunzele de telina tocate marunt. Pofta buna! 

TIPS-URI

1

Frunzele de telina se pot inlocui cu frunze de leustean.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de varza cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de spanac