Ciorba de zarzavat cu orez si otet de pe ardei iute

de mihaelaradu in Ciorbe, 21 Mar 2011 | 5737 vizualizari

 

E o ciorba usoara, repede si usor de facut :)

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi
  • 1 radacina patrunjel (mica)
  • 1 ceapa medie
  • 1 canita (de cafea) de orez
  • 150 ml smantana
  • 1 galbenus de ou
  • 2 cuburi knorr/ vegeta
  • 2-3 linguri de otet de pe ardei iute
  • 1 ardei iute murat/proaspat taiat rondele
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de zarzavat cu orez si otet de pe ardei iute:

1. Ceapa taiata marunt se caleste intr-o lingura de ulei pana devine sticloasa. 

2. Morcovul si patrunjelul date pe razatoarea mare se calesc impreuna cu ceapa.

3. Adaugam apa si lasam sa fiarba la foc mic. Cand legumele sunt aproape fierte, adaugam orezul spalat.

4. Galbenusul de ou se freaca cu smantana si cu cateva linguri de ciorba fierbinte. Compozitia se adauga la ciorba si se lasa sa mai dea 2-3 clocote impreuna.

5. Potrivim de gust cu vegeta, otet de pe ardei iute la borcan si ardeiul taiat rondele.

Pofta mare!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de zarzavat cu orez si otet de pe ardei iute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

Crostini cu ciuperci - Reteta gustoasa pentru un aperitiv rapid

pe 29.05 la 11:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de vara