Ciorbă din cotlet de porc, cârnaţ şi legume

de botcrina in Ciorbe, 10 Ian 2012 | 5357 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g cotlet de porc
  • 200 g cârnaţi de porc afumat
  • 3 cartofi medii, 
  • 1 ceapă,
  • 2 morcovi,
  • 1rădăcină de pătrunjel 
  • 2-3 bucăţi dovleac murat
  • sare, piper,după gust
  • 200 ml smântână
  • 200 ml zeamă de varză acră
  • 2 linguri zeamă de pe ardei iuţi
  • orez (opţional)
  • 2 foi de dafin
   
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbă din cotlet de porc, cârnaţ şi legume:

Se curăţă legumele şi se taie cubuleţe. La fel se procedează şi cu cartofii şi dovleacul. Tăiem carnea cubuleţe şi cârnaţul rondele.

O jumătate dintr-un morcov o răzuim pe răzătoarea fină şi apoi îl călim în ulei. După ce s-a călit stingem cu apă şi adăugăm foile de dafin, apoi legumele, cartofii, dovleacul şi carnea şi cârnaţul.

 După ce au fiert, potrivim de sare şi piper. Dregem supa cu zeamă de varză şi zeama de pe ardei iuţi şi mai lăsăm să dea un clocot.

La sfârşit adăugăm şi smântâna.

Se poate servi cu ardei iute.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbă din cotlet de porc, cârnaţ şi legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Rocsi 1

11.01.2012, 19:52

bine ai venit !!!

alinutzika 1

11.01.2012, 23:42

foarte buna!

mamaieelena 1

14.01.2012, 08:19

cam prea mult bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba ardeleneasca de porc acrita cu tarhon