Ciorba taraneasca cu afumatura

de Oana in Ciorbe, 2 Noi 2010 | 24220 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g sunculita afumata
  • 0 ceapa mare rosie
  • un morcov
  • o jumatate de telina
  • un dovlecel
  • un pastarnac
  • o mana de fasole verde
  • 2 cartofi
  • un ardei gras
  • cateva fire de telina
  • un pahar cu lapte
  • 2 linguri cu smantana
  • un ou
  • o ceasca cu bors
  • sare
  • tarhon uscat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba taraneasca cu afumatura:

Sunculita se taie felii si se inabuseste cu ceapa rosie taiata cubulete. Se adauga tijele de telina taiate rondele subtiri si se mai lasa putin la inmuiat. Restul legumelor se curata, se spala si se taie. Se adauga o cescuta de apa calda. Cand incepe sa fiarba se adauga morcovul si pastarnacul rondele, apoi telina si ardeiul gras taiate cubulete. Dupa 5 minute se adauga 2 litri de apa fiarta. Dupa 10 minute se adauga dovlecelul cubulete, cartofii taiati cuburi mai mari si fasolea verde sau galbena taiata. Se fierbe pana sunt legumele moi, apoi se da focul mic. Se adauga borsul. Laptele si smantana se amesteca bine, apoi se pune cate un polonic de supa fierbinte si se amesteca. Cand laptele s-a incalzit se adauga in oala cu ciorba si se amesteca bine. Se opreste focul. Oul se bate si se toarna in ciorba formandu-se zdrente. Se presara tarhon uscat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba taraneasca cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Oana 1

03.11.2010, 17:04

Ma bucur mult ca va place, va servesc cu placere! Mihaela, numai tu mi-ai facut pofta cu ciorbita ta . Eu am pus si o cescuta cu bors, tare buna e mai acrisoara

babi5 1

19.06.2013, 15:41

Krystyan Trendy 1

01.11.2013, 12:34

foarte buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de burta