Ciorba taranesca de legume

de divainbucatarie in Ciorbe, 23 Mai 2011 | 10007 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 -7 buchetele conopida
  • 6 -7 buchetele brocolli
  • 100 g fasole verde
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras
  • 1 dovlecel mic
  • 1 gulie mica
  • 1 morcov
  • 1/2 telina mica
  • 1 cana suc de rosii
  • sucul de 1 lamaie
  • 2 linguri cu ulei
  • 2 ramurele de leustean
  • 1 legatura cu patrunjel verde
  • 1 frunza dafin
  • sare
  • cateva boabe de piper
  • 1 catel de usturoi
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba taranesca de legume:

Calim ceapa impreuna cu morcovul si ardeiul gras pe care le-am tocat cubulete, in 2 linguri de ulei.

Tocam restul legumelor, cu exceptia buchetelor de conopida si brocoli, le punem in oala impreuna cu legumele calite, acoperim cu apa si le punem sa fiarba timp de 15 -20 minute.

Dupa cele 20 de minute asezonam cu sare si piper, punem leusteanul, frunza de dafin, catelul de usturoi, sucul de rosii si cel de lamaie. Adaugam conopida si brocoli si lasam sa fiarba inca 10 minute.

O servim calda, cu patrunjel verde tocat si smantana, dar merge si rece pe timpul verii.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba taranesca de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc savuros cu rosii cherry si mozzarella gratinata

de Rocsi 9

ieri la 20:56

Salata traditionala greceasca cea mai simpla reteta

ieri la 19:20

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba radauteana