Ciorbita de conopida cu maruntaie

de mimmi in Supe/Ciorbe, 10 Aug 2010 | 4190 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg pipote si inimi
  • 2 cepe
  • 1 conopida
  • 3 morcovi
  • 1/2 telina
  • 1 ou
  • ulei
  • apa
  • 2-3 linguri smantana
  • patrunjel proaspat
  • sare,piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbita de conopida cu maruntaie:

Se spala carnea si o punem intr-o oala cu morcovul si putin ulei,

o lasam pana isi schimba culoarea.

Adaugam telina,ceapa si apa si lasam sa fiarba,condimentam.

Cand s-au fiert maruntaiele adaugam conopida spalata si desfacuta buchetele.

Cand s-a fiert conopida punem patrunjelul spalat si tocat si adaugam oul batut cu smantana incet,amestecand incontinuu.

TIPS-URI

1

Se serveste cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbita de conopida cu maruntaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

nadina73 1

12.08.2010, 01:05

super combinatei imi place cred ca la fel de bine se poate cu orice carne nu?super 5 furcu

mimmi 1

13.08.2010, 09:22

Nadina bine inteles ca se poate face cu orice carne! Multumesc!

Julie 1

16.08.2010, 17:02

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Bors taranesc, cu legume si taitei