Ciorbita de primavara

de Dana Cristea - pusikmea in Supe/Ciorbe, 20 Mar 2011 | 3569 vizualizari

 

as manca tot timpul aceasta ciorbita, ...este atat de usoara si de light incat ai mai vrea o portie :)

 

INGREDIENTE

  • o mana de spanac
  • o mana de loboda
  • o mana de salata verde
  • 2 morcovi
  • pastarnac
  • radacina de patrunjel
  • telina
  • o ceapa
  • 1 cartof
  • 2 linguri de orez
  • 1 iaurt dietetic
  • 1 lingurita de ulei
  • patrunjel proaspat
  • zeama de lamaie
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbita de primavara:

Spalam bine legumele.

Tocam ceapa, morcovii, pastarnacul, telina, radacina de patrunjel marunt, cartofii cubulete si le punem la fiert in apa cu putina sare.

Intre timp taiem si spanacul, loboda si salata verde

Cand celelalte legume s-au inmuiat, punem verziturile si orezul spalat in cateva ape si lasam sa fiarba impreuna.

Punem si lingurita de ulei.

Dupa ce au fiert punem iaurtul in care am pus cateva linguri din ciorbita pentru a-l incalzi si mai lasam sa dea un clocot.

Dupa ce oprim focul punem zeama de lamaie dupa gust.

Asezonam cu patrunjel proaspat tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbita de primavara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cupcakes cu vanilie si confetti - Reteta perfecta pe gustul copiilor

pe 27.05 la 18:17

Brioșe cu ou și gorgonzola dulce

pe 27.05 la 16:02

Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola

pe 27.05 la 15:14

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa de chimen