Ciorbita de pui

de corina241 in Ciorbe, 19 Oct 2010 | 3998 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2aripi de pui
  • spinarea,pipota ,inimioara si gatul
  • 2 cepe potrivite
  • 2 morcovi
  • telina
  • 1 pastarnac
  • 2 cartofi mari
  • 1 ardei gras
  • 1/2 cescuta mica de rosii in bulion
  • 1 ghem de fidea
  • 2 oua
  • sare
  • verdeata
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbita de pui:

carnea se spala bine si se pune la fiert cu putina sare intr-o oala de 3,5 litri(asa am folosit eu).se da un clocot si apoi se strecoara sau se ia spuma fara a mai fi strecurata.in acest timp am pregatit legumele(le-am spalat,curatat si apoi le-am dat pe razatoare,exceptand cartofii pe care i-am taiat cubulete si ceapa+ardeii pe care le pun intregi).astfel pregatite le adaugam peste supa in care fierbe carnea si lasam la foc potrivit 40 minute.dupa aceea adaugam rosiile in bulion si asteptam sa dea un clocot(5 minute apox).ghemul de fidea il sfaramam in mana si-l punem in oala(fiind subtire se umfla imediat).batem ouale cu putina sare si le adaugam peste ciorbita amestecand usor.punem apoi sare dupa gust.inchidem aragazul si adaugam verdeata spalata si tocata in prealabil.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbita de pui" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de cartofi cu fidea