Ciulama cu ciuperci si smantana

de geoline in Mancaruri de legume, 6 Mar 2015 | 3470 vizualizari

 

Imi place la nebunie!

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci
  • 1 ceapa medie
  • 4 catei de usturoi
  • o lingura faina
  • 100 ml apa
  • 5 linguri smantana
  • sare
  • piper
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama cu ciuperci si smantana:

Curatam ceapa, o tocam marunt, taiem usturoiul feliute subtiri si le calim in ulei. Adaugam si ciupercile tocate felii mai mari. Lasam vreo 10 minute la calit apoi adaugam faina amestecata cu apa. Lasam sa fiarba, iar daca mai este nevoie adaugam apa. Asezonam cu sare, piper, delikat. Spre sfarsit adaugam smanatana si mai lasam sa fiarba cateva minute. Dupa ce oprim focul, adaugam patrunjelul tocat.

Se serveste cu mamaliga calda obligatoriu. Cu paine nu va mai avea acelasi gust:))

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama cu ciuperci si smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

dantes 1

07.03.2015, 09:50

Tare buna!

geoline 1

07.03.2015, 19:20

mersiii

Merisor 1

09.03.2015, 23:38

O mancare pe gustul meu!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ciulama de ciuperci cu legume