Ciulama de ciuperci

de janet in Aperitive / Garnituri, 31 Mai 2010 | 5533 vizualizari

 

Sa va spun cu ce ciuperci am facut ciulamaua?Cu ciupercile culese u minusitile mele din padurea de linga casa!
Sint ciupercile galbiori,sau piciorusul caprioarei,sint foarte gustoase si le-am pregatit asa;

 

INGREDIENTE

  • -500 gr ciuperci
  • -250 gr smintina
  • -o lingurita de amidon alimentar
  • -o ceapa potrivit de mare
  • -sare si piper
  • -2 catei de usturoi ,pisat
  • -ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama de ciuperci:

Intr-o tigaie punem uleiul la incins in care adaugam ceapa taiata marunt,cind s-a inmuiat adaugam ciupercile spalate si taiate
fideluta.Amestecam si lasam la foc mic ,sa fiarba pina cind scade apa ce a lasat-o ciupercile ,apoi adaugam sare dupa gust, piper, smintina si usturoiul ,amestecam si adaugam amidonul dizolvat cu o lingura de apa.Lasam sa dea citeva clocote ,sa se ingroase sosul si
ciulamaua este gata.

Servim cu patrunjel tocat marunt, deasupra!Sint delicioase ,va asigur!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

nadina73 1

01.06.2010, 16:57

cum de nu am vazut retet asta ierisuper fac inundatie janet 5o de furcu as pune

janet 1

02.06.2010, 12:47

Sinteti cele mai dragute!
Multumesc,Nadina,pentru furculite!Am la furci ca nu o sa mai cumpar toata viata!

danadanutza72 1

26.09.2010, 20:18

mananci si uiti sa te mai opresti iam

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Clatite cu ciuperci si sunca la cuptor