Ciuperci brune la cuptor

de Constelatialeu in Mancaruri de legume, 4 Apr 2019 | 6345 vizualizari

 

Eu cand am pofte pai am si acum mi-a picat pe niste branza cu mucegai si niste ciumperci......

 

INGREDIENTE

  • 8 ciuperci brune cca 340 g
  • 1 ou mai mic
  • frunze de ceapa verde
  • 50 g mozzarela
  • 50 g branza cu mucegai albastru creamy Bleu Delaco
  • sare
  • piper
  • 60 ml ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci brune la cuptor:

Am rupt piciorusele ciupercilor si le-am spalat si taiat marunt. Palariile le-am spalat si le-am sters cu un servet, le-am asezat intr-un vas de yena. Am taiat marunt si frunzele de ceapa verde, am pus la incins tigaia wok si am pus in ea cca 30 ml ulei, am calit ceapa si piciorusele ciupercilor, am presarat sare si piper deasupra. Separat am taiat branzeturile cubulete mici, intr-un castron am batut bine aoul, am amestecat cu ciupercile si ceapa calite si la final am adaugat branzeturile. Cu acest amestec am umplut ciupercutele, inainte sa le umplem ungem cu ulei fiecare palarie presaram si un pic de sare. Turnam si putina apa in vasul cu ciuperci si dam la cuptor pentru cca 30 min la foc moderat. Se servesc atat calde cat si reci. Si uite asa mi-am facut pofta ce-am poftit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci brune la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Reteta de tocanita de ciuperci champignon, cu ceapa si usturoi