Ciuperci cu bacon si oua, la cuptor

de Rocsi in Mancaruri de legume, 21 Iun 2018 | 3873 vizualizari

 

Mic-dejun? Pranz? Cina? Este ce vreti voi, puteti sa serviti acest preparat oricand, iar de cele mai multe ori toate aceste ingrediente le gasiti prin frigider. Daca mai pregatiti si o salata de legume, atunci meniul este unul perfect!

 

INGREDIENTE

  • 100 gr bacon cubulete
  • 200 gr ciuperci proaspete
  • 1 ceapa verde
  • 4 oua
  • sare
  • piper
  • ierburi de provence
  • 1 felie cas de oaie
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci cu bacon si oua, la cuptor:

Spalati ciupercile, le stergeti cu un servetel si le taiati bucatele. Ceapa verde o taiati rondele. Incingeti o tigaie, puneti baconul, il rumeniti usor. Adaugati ciupercile, ceapa verde, amestecati. Le innabusiti la foc potrivit pana se evapora lichidul ce il lasa ciupercile. Trageti tigaia deoparte. Puneti compozitia in doua vase de ceramica, vase de o persoana. Sau puteti folosi un vas mai mare. Spargeti usor, cate doua oua, in fiecare vas. Presarati putina sare, piper si ierburi de provence peste oua. Le introduceti in cuptorul incins, la 180 de grade, pentru 10-12 minute, pana sunt facute si ouale, sa nu ramana albusul crud. Cand sunt gata, scoateti vasele din cuptor si rupeti deasupra bucatele de cas. O bunatate de preparat a iesit! Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu bacon si oua, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci champignon cu vin alb si smantana