Ciuperci cu maioneza

de mihaelaM in Aperitive / Garnituri, 2 Iul 2011 | 4533 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g ciuperci
  • 4catei usturoi
  • maioneza
  • sare
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci cu maioneza:

Ciupercile le curatam,le spalam bine si le punem la fiert.

Intre timp preparam maioneza,eu nu folosesc maioneza din comert ca nu-mi place asa ca prefer sa fac.

Cand ciupercile sunt fierte le lasam sa se raceasca,apoi le punem in robotul de bucatarie pt a le marunti.

Ciupercile maruntite le punem intr-un vas unde vom punem usturoiul zdrobit,sarea,maioneza si patrunjelul taiat marunt.Amestecam bine si putem servi pofta buna!!!

Omancare rapida si delicioasa,cui ii place

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu maioneza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

mihaelaM 1

03.07.2011, 16:13

Ionela

mamaieelena 1

04.07.2011, 07:03

place mult

mihaelaM 1

05.07.2011, 19:55

te servesc cu mare drag Mamaie

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Cartofi umpluti cu ciuperci