Ciuperci cu pui si cus-cus

de Dana Cristea - pusikmea in Mancaruri cu carne, 27 Mai 2010 | 6770 vizualizari

 

in principiu am vrut sa fac doar cus cus si pui la cuptor, insa am dat de ciuperci in frigider si nu am rezistat sa nu le strecor si pe ele :d, a iesit o nebunie

 

INGREDIENTE

  • cateva ciuperci
  • un fir de usturoi verde
  • 2 pulpe
  • o punga de cus cus
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
  • boia de ardei iute
  • apa fierbinte
  • cascaval ras
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci cu pui si cus-cus:

Se spala carnea si se pune la fiert.

Intre timp tocam usturoiul marunt, spalam ciupercile, le taiem feliute.

Intr-o tigaie punem cateva linguri de ulei, inabusim putin usturoiul, apoi punem si ciupercile si le lasam si pe ele sa se inabuseasca.

Dupa ce a fiert carnea o scoatem, supa nu o aruncam si stiti ce facem, nu?! o Supita "de pui fugit" pt bebelusi

Intr-un vas de yena punem putin ulei, cus-cus apoi amestecul de ciuperci cu usturoi, iar deasupra carnita ( eu as fi facut si fara, dar ma dadea sotul afara din casa :D =)) ), condimentam cu sare, piper si boia dupa gust, apoi punem apa fiarta cat sa acopere cus cus-ul, iar peste puem casaval ras si dam la cuptor pt circa 20 de min.

TIPS-URI

1

carnea se poate prajii, eu am ales varianta asta ca e mai sanatoasa :D

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu pui si cus-cus" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (33)

Dana Cristea - pusikmea 1

28.05.2010, 08:03

nu ai ajuns tarziu adina, mai am ca sotul nu s-a atins de ea

Adinacarla 1

28.05.2010, 08:36

e cam departe buzaul dar pana ajung eu din celalalt capat al tarii...poate mai faci o portie...

Dana Cristea - pusikmea 1

28.05.2010, 08:43

mai fac adina,

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui crocante