Ciuperci de padure cu usturoi

de alinutzika in Mancaruri de post, 4 Aug 2011 | 8462 vizualizari

 

De 100 de ori mai bune decat ciupercile care se vand prin magazine.

 

INGREDIENTE

 
  • 500g ciuperci de padure (hribe) proaspete
  • 3 linguri ulei de masline
  • sare, pier, usturoi
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci de padure cu usturoi:

Se curata bine hribele, se spala si se taie mai marunt.

Se pun la calit in tigaie antiaderenta, la foc slab, pentru aproximativ o jumatate de ora. Intre timp se condimenteaza cu sare si piper.

Se opreste focul si se adauga 3 catei de usturoi tocati marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci de padure cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

RuxyRux 1

05.08.2011, 23:58

Cand eram mica imi petreceam uneori vacantele la Valenii de munte intr-un sat aproape de padure si impreuna cu alti copii culegeam ciupercute si tare tare bune erau cand le faceam tocanita....de ceva ani incoace am tot auzit ca si ciupercile care sunt bune au suferit modificari genetice si se recomanda oamenilor sa nu le consume chiar daca sunt siguri ca le cunosc..si de aici si retinerea mea....pupici

alinutzika 1

06.08.2011, 23:56

te inteleg, RuxyRux...eu insa nu ma tem...Poate pana intr-o zi... ...Glumesc...chiar nu ma tem, pt ca le cunosc foarte bine si sunt luate direct din padure, deci nu prea cred ideea care ai auzit ca s-a lansat, privind vreo modificare genetica a lor...

Panacris 1

29.08.2013, 13:12

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mix de legume inabusite