Ciuperci pane crocante - Reteta gustoasa de post

de nadina73 in Mancaruri de post, 25 Noi 2010 | 33267 vizualizari

 

Ciupercile pane de post, o alegere gustoasa si usoara pentru zilele de post. Ies crocante si suculente la interior si pot fi servite alaturi de un orez simplu sau cu legume.
Pentru aceste Ciuperci pane crocante - Reteta gustoasa de post ai nevoie de urmatoarele ingrediente: ciuperci, faina, pesmet.

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente Ciuperci pane crocante - Reteta gustoasa de post
  • ciuperci champinion (nu dau cantitati)
  • sare
  • piper
  • faina alba
  • apa minerala
  • pesmet
  • ulei pt prajit
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci pane crocante - Reteta gustoasa de post:

Cum se prepara Ciuperci pane crocante - Reteta gustoasa de post:

Se condimenteaza ciupercile cu sare si piper

Se amesteca faina cu apa minerala si putina sare,sa rezulte un aluat ceva de gen smantana mai groasa.

Se dau ciupercile prin faina cu apa apoi prin pesmet si rapid in uleiul bine incins. Vor face zgomot mare si cam mult ulei pe plita(aragaz)...........dar merita. Se prajesc pe amblele parti.

Incearca si reteta de Minisnitele de ciuperci de post, foarte gustoase si apetisante sau reteta de Snitel de curcan pe care il poti savura alaturi de niste Cartofi la cuptor, deliciosi si usor de facut.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci pane crocante - Reteta gustoasa de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa crema de ciuperci