Ciuperci pleurotus cu smantana la multicooker

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 19 Ian 2015 | 3712 vizualizari

 

orice mancarica iese buna la "cucu magic " :))

 

INGREDIENTE

  • 1 tava de ciuperci pleurotus
  • 1 ceapa mica alba
  • lapte
  • 2 catei de usturoi
  • 3 linguri de smantana
  • sare/piper/boia dulce/ghimbir
  • ulei masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci pleurotus cu smantana la multicooker:

Ceapa se toaca marunt,se pune cu putin ulei de masline la Multicooker,din Meniu se seteaza Fry 2-3 minute.

Ciuperciile se spala bine si se taie fasii,se adauga peste ceapa calita,se mai seteaza inca 2 min la Fry,dupa care se adauga lapte cat sa acopere si din Meniu se seteaza Boil pentru 30 minute(intre timp se verifica sa nu fi scazut laptele de tot),adauganduse si usturoiul tocat marunt.

Se adauga condimentele si smantana.

Se orneaza cu patrunjel proaspat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci pleurotus cu smantana la multicooker" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Piine fantezie