Ciuperci sote

de meosiris in Aperitive / Garnituri, 2 Aug 2009 | 9336 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700g ciuperci
  • 1 ceapa
  • 100g unt
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • Delikat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci sote:

-Ciupercile se curata si se taie in patru...

 -...intr-o oala se pune apa la fiert si se oparesc cateva minute ciupercile.
-Se lasa la scurs.
-Punem untul pe foc sa se topeasca si calim ceapa tocata marunt.Adaugam si ciupercile si amestecam din cand in cand ca sa nu se prinda.Lasam pe foc pana se inmoaie.

-Spre final,adaugam Delikat,sare , piper si patrunjel verde tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci sote" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ciulama de ciuperci