Ciuperci umplute cu branzeturi

de ela in Aperitive / Garnituri, 26 Ian 2012 | 4876 vizualizari

 

eu le-am preparat la tigaia HOT PAN dar tot asa de bine se pot face si la cuptor sau la cuptorul cu microunde...imi plac la nebunie ciupercile si le-am incercat in fel si chip iar cele de acum m-au vrajit pentru vecie ")),maine mai fac cateva,sigur...adica azi :)) ca a inceput o noua zi...sa nu ma intrebati de ce nu dormeam la ora asta...daca aveam niste frunze de salata ce bine le aranjam...

 

INGREDIENTE

  • 9 ciuperci jumbo, mari
  • 2 felii sunca presata
  • 70 gr branza topita
  • 50 gr telemea de vaca rasa
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • 40 gr cascaval ras
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute cu branzeturi:

Dam pielita jos la ciuperci si le taiem coditele. Coditele le tocam cat mai marunt.Taiem marunt si sunca presata si le punem impreuna cu coditele ciupercilor in putin ulei la calit cateva minute. Saram si piperam dupa gust, adaugam branza topita si lasam pe foc, amestecand pana se topeste branza. Oprim focul si lasam cateva minute sa se racoreasca apoi adaugam oul si telemeaua, omogenizand bine compozitia. Umplem palariutele ciupercilor cu aceasta compozitie si le punem in tigaia hot pan preincalzita, acoperim cu capacul si lasam 10 minute, la 150 grade, apoi adaugam cascavalul ras si mai lasam 5 minute, pana se topeste cascavalul. Presaram deasupra patrunjel.

DELICIOS....

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu branzeturi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

mirela0911 1

26.01.2012, 23:08

cat de bune sunt!

ela 1

26.01.2012, 23:11

Mirela...sunt cele mai bune

jolygina 1

29.01.2012, 12:16

yami miha sunt super

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cosulete aperitiv din foietaj, cu bacon si ciuperci