Ciuperci umplute cu soia

de gaby_gabytza in Aperitive / Garnituri, 10 Apr 2013 | 3093 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 50 g soia
  • 1 morcov
  • sare
  • piper
  • frunze de ceapa verde
  • 5 catei usturoi
  • 1 ou
  • cascaval
  • ciuperci
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute cu soia:

Soia o punem intr-un bol cu apa la hidratat. Morcovul, frunzele de ceapa verde, patrunjelul, piciorusele de la ciuperci le trecem prin robot si le maruntim.

Intr-un bol adaugam soia stoarsa de apa, amestecul de morcovi, oul, usturoiul pisat si condimentele dupa gust. Amestecam bine si umplem ciupercile (curatate), iar deasupra acoperim cu cascaval. Asezam in tava si dam la cuptor pana se rumenesc frumos

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu soia" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute la cuptor