Ciuperci umplute pane

de Julie in Aperitive / Garnituri, 15 Noi 2010 | 18000 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 20 ciuperci,
  •  2 linguri pate ( de care preferi),
  • 1/2 ardei gras rosu,
  • ceapa verde,
  • sare, piper,
  • 2 oua,
  • faina, pesmet
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute pane:

Ciupercile se spala ,se indeparteaza coditele si se lasa se se scurga bine de apa.

Se amesteca pateul cu ardeiul gras tocat cuburi mici, ceapa verde taiata rondele ,sare si piper dupa gust. Ouale se bat bine cu sare si piper. Se umplu ciupercile cu pasta de pate, se dau mai intai prin faina ,apoi prin ou, din nou prin faina, iar prin ou si la sfarsit se tavalesc bine prin pesmet. Se prajesc in ulei incins. Se scot pe hartie absorbanta.

Se pot servi calde sau reci, alaturi de sosurile preferate: maioneza, smantana ,usturoi, hrean....

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

28_andreea 1

19.11.2010, 14:04

o sa fac si eu ca arata foarte bine

28_andreea 1

19.11.2010, 14:05

5 fuci

vanilla 1

19.11.2010, 15:51

foarte interesant!!!am dat un fav ca vreau sa le incerc!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gustare calda cu branza si cascaval