Ciupercute incarcate si in pizza transformate

de mosuletulene in Aperitive / Garnituri, 11 Oct 2012 | 2816 vizualizari

 

simplu repede si bun la reteta ce vi-o spun ;)

 

INGREDIENTE

  • 8-12 ciuperci mai marisoare
  • cascaval
  • 2-3 oua
  • 2 rosii
  • salam, carnati sau ce-o fi, ce prin friz s-o mai gasii
  • oregano
  • patrunjel, mai crudut si tinerel
  • sare
  • piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciupercute incarcate si in pizza transformate:

Simpul, repede, si bun, 

E reteta ce vi-o spun, 

Ce de mult ea m-a tentat, 

Si iata ca am testat. 

Mmmmmm!!!   ce buna a iesit, 

E simplu de pregatit, 

Ciuperci cu boruri mai mari, 

Ce coditele le tai, 

Le sarezi si la odihna, 

Le dai putintica tihna, 

Tai salam, carnati, ce-o fi, 

Ce prin friz s-o mai gasi, 

Le pui in palarioare, 

Peste le pui plapumioare, 

Dupa ce-ai amestecat, 

Ou cu cascaval tocat, 

Peste sa le dai culoare, 

Pui felii de rosioare, 

Oregano, patrunjel, 

Sa le aromam nitzel, 

Apoi la cuptor le-am dat, 

Toate s-au imbratisat, 

Si unite la final, 

Au iestit chiar bestial.

Cu ketchup si cu o bere, 

Cina a fost o placere!   

Va salut cu prietenie, 

Mosul din bucatarie. ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciupercute incarcate si in pizza transformate" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute cu cascaval