Ciupercute umplute cu soia

de Constelatialeu in Mancaruri de post, 24 Mar 2013 | 6933 vizualizari

 

Chiar daca sunt carnivora,din cand in cand mai incerc si alte chestii,precum soia.Am mancat in sarmalute de post si mi-a placut.Azi am incercat cu ciupercute si trebuie sa recunosc ca au fost delicioase.

 

INGREDIENTE

  • 10 ciuperci,cca 350 g
  • 30 g soia granule Inedit
  • cca 80 ml apa fiarta
  • 3 fire ceapa verde
  • 2 fire marar
  • 30 ml ulei pentru calit
  • 1 lingurita sos iutel
  • 1/2 lingurita knorr legume
  • 1 lingurita rama clasic
  • 40 ml ulei de pus in vasul in care punem ciupercile
  • cca 10-15 g sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciupercute umplute cu soia:

Curatam ciupercile, coditele le taiem in cubulete foarte mici, apoi ceapa verde. Incingem tigaia si adaugam 30 ml ulei. Soia o hidratam cu apa fiarta, o lasam cca 20 minute. In uleiul incins punem coditele de ciuperci, ceapa verde si soia, pe care am scurs-o de surplusul de apa. Calim cca 5 minute, dupa care aceasta compozitie o punem intr-un castron si amestecam cu 1/2 lingurita de knorr, lingurita de sos iutel, lingurita de margarina si mararul tocat. Dupa ce omogenizam compozitia umplem ciupercile, adaugam uleiul si 100 ml apa si dam vasul la cuptorul preincalzit, aproximativ 30-35 minute, la foc mediu.

Se servesc atat calde cat si reci.

TIPS-URI

1

am presarat sare peste palariile de ciuperci

2

cand am hidratat soia,peste apa fiarta am pus si un praf de sare

3

mie imi plac mai 'crocante'' asa ca le-am lasat 40 min la cuptor

4

am lasat mai zemoasa soia,n-am scurs-o de tot de zeama

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciupercute umplute cu soia" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute de post