Clatite

de yammy in Prajituri, 27 Mai 2009 | 12687 vizualizari

 

Reteta clasica de clatite

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 3 lg zahar
  • 300 ml lapte
  • 125 gr faina 
  • 1 vf cutit bicarbonat
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite:

-se bate oul cu zaharul bine

-se adauga laptele si se amesteca

-se aduga faina si bicarbonatul

-trebuie sa rezulte un aluat lichid care se lasa 30 min la frigider

-se incinge o tigaie unsa cu cativa stropi de ulei

-se toarna un polonic in centrul tigaii si se misca astfel incat sa acopere toata tigaia

-se coace pe amandoua partile

-se serveste dupa mofturile fiecaruia

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

yammy 1

27.05.2009, 21:43

Am omis cantitatea de faina si de lapte, scuze, sper ca inca ai timp sa le pregatesti

luminita20_2006 1

28.05.2009, 14:21

nu conteaza...oricum sunt bune...daca mai pui si un pic de fineti....iami...creste si colesterolul

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Clatite romanesti - Radu Anton Roman