Clatite Ana Lugojana

de Dea_Dea in Dulciuri, 19 Feb 2014 | 10622 vizualizari

 

Buneee tare!!

 

INGREDIENTE

  • CLATITE:
  • 4-5 linguri faina
  • un praf de sare
  • 1 lingura zahar
  • un ou
  • si lapte cat cuprinde sa facem un aluat de clatite nici prea lichid nici prea gros.
  • UMPLUTURA:
  • 300-400 gr branza de vaci
  • 4-5 linguri de zahar
  • esenta de vanilie
  • MAI AVEM NEVOIE DE:
  • ulei pentru uns tigaia
  • unt pentru unt tava
  • 3 oua
  • 4-5 linguri smantana.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite Ana Lugojana:

Punem intr-un vas faina, sarea, zaharul si oul si adaugam laptele pe rand pana obtinem aluatul de clatite.Se unge tava cu ulei si se fac clatitele.

Branza se amesteca cu zaharul si esenta de vanilie , se umplu clatitele si se impacheteaza si se pun in tava de yena unsa cu unt.

Peste se pun galbenusurile de la cele 3 oua amestecate cu smantana si deasupra punem albusurile batute spuma.

Se dau la cuptor pana se rumeneste spuma.

TIPS-URI

1

Se poate folosi apa minerala la clatite

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite Ana Lugojana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Clatite umplute cu branza dulce