Clatite banatene

de jolygina in Dulciuri, 17 Aug 2014 | 3538 vizualizari

 

O super reteta, am facut-o pentru prima data si mi-a placut foarte mult numai ca e putin modificata fata de cea originala

 

INGREDIENTE

  • 10 clatite
  • 1 plic budinca vanilie
  • 700ml lapte
  • 5 linguri zahar
  • albusul de la 3 oua
  • 3 linguri de zahar
  • 50 g unt
  • 200g ricota
  • 3 linguri de zahar
  • 100g fructe confiate
  • 2 linguri iaurt grecesc
  • un ou
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite banatene:

Pregatim crema pentru a umple clatitele din ricota, fructele confiate, iaurt , ou si cele 3 linguri de zahar. 

Umplem  clatitele cu crema de branza apoi ungem o tava mai inalta cu unt apoi asezam clatitele , pregatim budinca din lapte , zahar si praf si o turnam peste clatite iar la sfarsit adaugam bezeaua preparata din albus si zahar .

Punem tava la cuptor la 180 de grade pana se rumeneste bezeaua

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite banatene" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Dya Daniela Andrei 1

19.08.2014, 07:11

Cred ca sunt tare bune! Le voi incerca si eu!

jolygina 1

19.08.2014, 23:37

intradevar sunt foarte bune si eu am facut pentru prima data dar m-a surprins placut gustul

Dya Daniela Andrei 1

19.08.2014, 23:48

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Clatite cu crema de vanilie si bezea