Clatite cu branza, cascaval si nutella

de marieta in Dulciuri, 12 Aug 2011 | 3810 vizualizari

 

Clatitele cu branza, cascaval si nutella le-am facut intr-o seara la cina

 

INGREDIENTE

  • 3oua,
  • 1 cana lapte,
  • 2 cani apa minerala,
  • 1 lingurita rasa de sare,
  • o jumatate lingurita bicarbonat de sodiu,
  • 2 linguri de ulei,
  • faina alba.
  • 100 gr telemea de oaie,
  • 100 gr cascaval,rase pe razatoarea cu ochiuri mari.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite cu branza, cascaval si nutella:

Se bat oaule cu sarea, bicarbonatul, laptele, apa minerala, apoi se adauga faina pana se face un aluat ca o smantana subtire. Se lasa sa se odihneasca 30 de minute.

Se prajesc clatite in tigaia unsa cu ulei. Eu le-am prajit la doua tigai si in una am facut clatitele cu branza,asa: am turnat aluatul in tigaia unsa cu ulei si cand s-a prajit pe o parte am intors-o si pe jumatatea suprafetei am pus telemeaua amestecata cu cascavalul. Am pliat clatita peste branza, prajind-o pe ambele parti. Jumatate de clatite le-am facut cu branza si cascaval, jumatate le-am uns cu nutella cand au fost gata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu branza, cascaval si nutella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

lilik 1

14.08.2011, 13:42

vergi 1

14.08.2011, 18:24

ce-mi plac clatitele dar,de ce se pune bicarbonat in aluat?

marieta 1

14.08.2011, 20:39

eu pun bicarbonat pentru a fi mai pufoase!!nu se pune mult ci doar numai un varf de cutit!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chec cu branza dulce si ananas