Clatite cu branza dulce si scortisoara

de alinutzika in Dulciuri, 15 Oct 2011 | 10332 vizualizari

 

INGREDIENTE

Aluat

  • 2 oua
  • 500 ml lapte
  • 1 varf de sare
  • esenta de vanilie
  • un varf de lingurita bicarbonat
  • 3 linguri ulei
  • faina cat cuprinde, ca sa fie aluatul potrivit

Umplutura

  • 300 gr branza dulce
  • 1 ou mare
  • 150 gr zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 lingurita cacao
  • 1 praf de scortisoara

 

Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite cu branza dulce si scortisoara:

Se amesteca toate ingredientele pt aluat. Se amesteca bine si cele pt umplutura.

Se coc clatitele in tigaie teflonata, pe o parte. Se intorc pe cealalata parte si pe jumatate clatita se pune branza dulce, apoi se trece cealalta jumatate peste umplutura si se mai lasa la copt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu branza dulce si scortisoara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Clatite cu branza