Clatite cu branza si chimen

de Alexandra0204 in Aperitive / Garnituri, 11 Mai 2014 | 2463 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 3 oua
  • apa minerala
  • faina
  • sare
  • piper
  • 1 lingura ulei
  • Umplutura:
  • 500 g branza vaci
  • 1 legatura ceapa
  • 2 linguri smantana
  • 1 lingurita curry
  • 2 lingurite chimen macinat
Portii: 14
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite cu branza si chimen:

Se bat ouale cu sare, piper si lingura de ulei. Se adauga apa minerala si se amesteca bine , apoi punem faina treptat si o amestecam pentru a nu se forma cocoloase.

Pui in tigaie putin ulei , iar cand se incinge pui cu o canita sau cu un polonic mai mic compozitia. Intorci clatita pe o parte si pe alta procedand astfel cu toate.

Umplutura se prepara astfel: peste branza de vaci se adauga ceapa spalata si taiata fin, smanatana, curry, chimen, sare si piper alb  se omogenizeaza , apoi pe fiecare clatita se pune cate o lingura de umplutura se formeaza saculeti si se leaga cu o foaie de ceapa verde.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu branza si chimen" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Clatite aperitiv