Clatite cu cascaval

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 31 Oct 2010 | 9281 vizualizari

 

Nebunie nu alta,eu am pus si cascaval si mozzarella

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 600 ml lapte
  • 400 g faina aproximativ
  • putina sare
  • 50 ml ulei
  • 200 g mozzarella
  • 200 g cascaval ras
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite cu cascaval:

Se mixeaza  bine ouale cu un praf de sare apoi se pune faina ,laptele  si uleiul si se mixeaza bine .

Se coc in tava de teflon fara ulei .

Se pune cu un polonic din compozitia de clatite, se lasa sa se coaca dupa care se intorce pe cealalata parte

se pune pe jumatate cascaval sau mozzarelal, se impatura in doua cu ajutorul unei palete de silicon dupa care se mai impatura odata ,va deveni ca o piramida.

Se serveste calda ,iar cine vrea poate sa mai presare si deasupara cascaval sau mozzarella

Sant grozave .................nu te poti satura de ele

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

mihaelar63 1

02.11.2010, 17:14

vai Nadina nu ai mila de mine ,imi faci o pofta....

nadina73 1

04.11.2010, 18:10

multam de furcu eu va las cate un

ryta 1

02.07.2014, 23:17

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Vinete cu sunca de Praga si cascaval