Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
Acestea sunt clatitele cu peripetii care trebuia sa le mananc cu castraveti=))))))))
Pentru umplutura:
Intr-un castron punem faina,oul si lapte cat cuprinde,adaugam uleiul si esenta si zaharul vanilat.
Preparam clatitele intr-o tigaie ceramica,le prajim pe ambele parti si le scoatem pe o farfurie pe care o acoperim.
Punem o craticioara cu apa pe foc,iar deasupra punem un ibric (ceva mai mic) unde punem ciocolata alba sa o topim.
Se adauga 2 linguri de lapte si se amesteca des, pana se topeste ciocolata.
Umplem fiecare clatita cu ciocolata si fulgi de cocos,le impaturim iar deasupra punem fulgi de cocos.
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult