Clatite cu ciuperci si ou posat

de Bucataras in Aperitive / Garnituri, 6 Iul 2019 | 2895 vizualizari

 

De seara. ;)

 

INGREDIENTE

  • 4 foi de clatite
  • 1 cutie ciuperci champignon
  • 2 cepe verzi tocate marunt
  • 3-4 catei usturoi
  • 4 oua posate
  • frunze de salata
  • rosii cherry
  • sare, piper, boia de ardei dulce
  • ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite cu ciuperci si ou posat:

Pentru a le putea umple, pregateste niste clatite putin mai groase, adica toarna mai mult aluat in tigaie. :) 

Umplutura se pregateste foarte simplu: in tigaia incinsa pune 2 linguri de ulei in care calesti ceapa si usturoiul si adauga ciupercile. Asezoneaza cu sare, piper si boia de ardei si in 2 min umplutura e gata. 

Pune apa la fiert si cand ajunge la punctul de fierbere sparge cate un ou intr-un bol, pe rand si toarna-le usor in apa. Lasa la fiert pt 2 minute la foc moale, apoi scoate ouale cu o paleta pe un prosop de hartie. 

Ia cate o clatita si incalzeste-o in tigaie inainte de a o umple. Pune din umplutura de ciuperci si impacheteaza marginile clatitei peste umplutura, in asa fel incat sa se formeze un patrat. 

Pune clatita pe un pat de salata, asaza un ou posat in mijloc si decoreaza cu rosii cherry si cateva feliute de ciuperci. 

Pofta buna! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu ciuperci si ou posat" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu carne si ciuperci