Clatite cu dulceata

de Andreea Baraboi in Dulciuri, 20 Oct 2014 | 2984 vizualizari

 

O seara cu clatite e o seara reusita !

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • coaja de lamaie si portocala
  • 3 cani faina
  • apa minerala
  • ulei de uns tigaia
  • un praf de sare
Portii: 30
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite cu dulceata:

Se bat ouale  cu praful de  sare, se  adauga apa minerala, coaja de  lamaie si portocala si continuam sa amestecam, apoi adaugam faina putin cate putin si compozitia trebuie sa rezulte o compozitie densa dar nu prea lichida.

Daca  compozitia e prea groasa mai diluam cu  apa minerala, daca ii prea lichida mai adaugam faina.

Ungem tigaia cu 3 picaturi de ulei si cu un polonic punem din compozitie in tigaia si se formeaza clatita. O lasam sa se rumeneasca pe ambele parti si inca calda aceasta se umple cu ce dorim...dulceata, branza  dulce, Nutella etc

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu dulceata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Clatite cu dulceata de capsuni