Clatite cu lamaie

de andreea_angelo in Dulciuri, 8 Dec 2012 | 3107 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cana faina
  • 1/2 cana lapte
  • 1/2 cana apa
  • 1 lingura zahar pudra
  • 2 linguri zeama de lamaie
  • coaja de la o lamaie
  • 2 oua
  • 50g unt
  • un praf de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite cu lamaie:

Se amesteca toate ingredientele intr-un vas inalt cu ajutorul mixerului,iar amestecul obtinut se lasa la frigider pentru 20 min.Se topeste putin unt in tigaie,unde se fac clatitele,lasandu-le cate un minunt pe fiecare parte.

Le umplem apoi cu ce dorim,eu le-am umplut cu ciocolata pt ca imi place gustul dulce-acrisor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu lamaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Sim0na 1

09.12.2012, 14:36

bune

Cris2711 1

09.12.2012, 15:29

mai ai?

andreea_angelo 1

09.12.2012, 17:28

nu mai am Cris,dar am mai primit o comanda de la fiul meu si tre sa fac cat de curand

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Alba ca zapada