Clatite cu tarate de ovaz

de ralu_ca in Dulciuri, 7 Iun 2014 | 6803 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 6 linguri ovaz
  • 1 lingurita indulcitor
  • 1 plic praf copt
  • esenta vanilie
  • 1 praf sare
  • 1 pahar lapte
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite cu tarate de ovaz:

Intr-un vas am pus ouale sparte in care am adaugat taratele. Indulcitorul l-am pus intr-o jumatate pahar apa fiarta si l-am amestecat, apoi l-am turnat in compozitie, alaturi de sare, praf de copt, vanilie si lapte. Am omogenizat apoi le-am copt in tigaie.

Sunt foarte gustoase si se pot consuma si cu dulceata si cu un pahar cu lapte sau cum doriti.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu tarate de ovaz" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Rocsi 1

07.06.2014, 21:30

Mmmn ce delicioase!

Ksenya 1

08.06.2014, 07:24

Cu mici retusuri (lapte degresat)se poate incadra la clatite Dukan

ralu_ca 1

08.06.2014, 08:50

asa este, dar laptele poate fi scos din reteta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Clatite cu gem de caise, nuca si sos de vanilie (de post)