Clatite de post cu bors

de robert_b in Dulciuri, 22 Noi 2014 | 5369 vizualizari

 

V-am adus astazi niste clatite foarte pufoase si bune!Am vazut reteta la Laura Sava!
Sper sa va placa! :)

 

INGREDIENTE

  • 200 ml. bors
  • 100 ml. ulei
  • 50 gr. zahar(sau daca vreti mai dulci mai adaugati zahar!)
  • 200 gr. faina
  • un praf de sare
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite de post cu bors:

Mai intai pregatim ingredientele!Dupa care,intr-un bol,punem faina,zaharul,borsul,uleiul, si praful de sare.Amestecam bine,pana la omogenizare.Trebuie sa rezulte un aluat care curge foarte usor de pe lingura.Aluatul se pune la frigider,circa 1 ora,iar apoi se incinge o tigaie de clatite.Tigaia se unge cu putin ulei,iar apoi cu un polonic mic se formeaza niste "mini-clatite".Se coc pe ambele parti,si se servesc cu gem,sau pudrate cu zahar pudra!

TIPS-URI

1

Le puteti servi,si cu o crema de ciocolata,sau cu fructe de sezon!

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite de post cu bors" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Scovergi cu dulceata de afine