Clatite pufoase reteta cu cacao

de cismaru_nicoleta in Dulciuri, 13 Mar 2011 | 8917 vizualizari

 

Clatite pufoase reteta Reteta am luat de la Gabita,dar se pare ca Miha sta in spatele acestei minunatii...cert e ca eu le multumesc si le pup pe amandoua pt bunaciunea asta de reteta

 

INGREDIENTE

Clatite pufoase reteta

  • 400 ml iaurt
  • 2 cani faina(de pinde si de consistenta dorita,eu am pus cam 200-250gr)-sa fie mai groase
  • 3 lg cacao
  • 1 lingurita praf de copt 
  • 1 zahar vanilat
  • eu am adaugat si 2 esente migdale
  • 3 oua
  • frisca lichida
  • 100 ml smantana dulce
  • 2 lg zahar praf
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite pufoase reteta cu cacao:

Clatite pufoase reteta

Eu am pus prima data faina,praful de copt,zaharul vanilat,sarea,cacao

Am amestecat bine de tot aceste ingrediente uscate dupa care am adaugat ouale,am mixat,apoi iaurtul,am omogenizat bine,apoi am pus esentele si am dat la rece cam 20 min(ca nu am mai avut rabdare)

Frisca lichida am mixat-o bine cu smantana pana s-a ingrosat bine,apoi am pus zaharul pudra si am mai amestecat utin si gata...

Am luat din compozitie cate un polonic mic si am prajit pe fiecare parte intr-o lingura ulei.

Am lasat sa se racoreasca si am umplut clatitele cu frisca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite pufoase reteta cu cacao" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crostini cu ciuperci - Reteta gustoasa pentru un aperitiv rapid

ieri la 11:02

Cupcakes cu vanilie si confetti - Reteta perfecta pe gustul copiilor

pe 27.05 la 18:17

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert tort de biscuiti cu crema caramel si jeleu de piersici