Coaste de porc cu spanac

de diaconta in Mancaruri cu carne, 19 Sep 2010 | 6800 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • coaste de porc
  • 500 gr spanac
  • smantana
  • lapte
  • usturoi
  • faina
  • iaurt,sos de soia,ketchup iute,condimente carne,mustar
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coaste de porc cu spanac:

Coastele se spala,se taie,se condimenteaza si se pun la marinat intr-un amestec de iaurt,ketchup iute,sos de soia si mustar.

Se lasa la frigider cateva ore,dupa care se pun la cuptor(eu le-am pus intr-un vas de ceramica)se mai adauga putina supa de pui si se lasa pana  cand sunt bine patrunse si rumenite.

Spanacul se spala,se aleg frunzele si se oparesc putin in apa cu sare.

Se strecoara si se pune sub un jet de apa rece,pentru a-si pastra culoarea.

Se zdrobesc 3-4 catei de usturoi si se pun la prajit cu putin ulei.Se adauga 2 linguri de faina,iar apoi lapte si smantana,pana se obtine un sos mai consistent.

Se taie spanacul si se adauga in sosul de smantana.Se mai fierbe putin,se mai adauga sare si piper dupa gust.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste de porc cu spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

elena1988 1

22.03.2011, 18:24

Merisor 1

31.07.2012, 18:34

bun, voi incerca si eu asa

diaconta 1

31.07.2012, 18:41

Doar daca-ti place asa Meri
daca-i gustos pot sa-l mananc si altfel dar am avut o experienta neplacuta cu spanacul asa ca sunt prevazatoare))
Eram odata plecata si mancam undeva gen cantina.Era iarna.
am fost intrebata daca manac spanac sau altceva.Eu am ales spanacul cu gandul la spanacul facut acasa.
Cand mi-a fost adus era pur si simplu spanacul golit dintr-un borcan cum se gasea la alimentara.Nu mai zic ca arata jalnic dar era oribil la gust.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Muschiulet umplut