Coaste de porc fierte in bere

de AlexTeacher in Porc, 6 Iul 2017 | 22408 vizualizari

 

Sunt sigur c-ai mancat de-atatea ori niste coaste de porc pregatite perfect, care te-au dat pe spate pur si simplu. Ei bine, astazi te invat sa-ti pregatesti un astfel de preparat.
Reteta video, pas cu pas, o gasesti  mai sus!

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg coaste de porc
  • 3,5 l de bere
  • 5 foi de dafin
  • 1 lingurita piper boabe
  • 300 ml sos de sweet chilli
  • 5 linguri de soia calitativ
  • 1 lingura de miere
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coaste de porc fierte in bere:

Lasa coastele la marinat in bere, circa 24-48 de ore sau, daca nu ai timp, pune-le la fiert in bere, impreuna cu foile de dafin si piperul boabe. Lasa carnea sa fiarba la foc potrivit 2,5 - 3 ore.

Asaza coastele intr-o tava de cuptor, impreuna cu 300 ml din berea in care a fiert;

Intre timp, amesteca sos de sweet chilli cu soia si miere.

Unge generos coastele cu acest sos si introdu-le in cuptorul incins in prealabil la 150 -160 de grade C.

Deschideti cuptorul la fiecare 20 de minute si ungeti din nou coastele cu acest sos.

De indata ce s-au rumenit pe-o parte, intoarceti-le si ungeti-le din nou. Repetati acest proces pana cand coastele sunt rumenite pe ambele parti si sunt extrem de fragede.

Scoatem coastele din cuptor si le asezam pe un tocator.

Merg de minune cu niste cartofi copti, cartofi la cuptor cu rozmarin sau prajiti sau chiar o salata coleslaw.

Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste de porc fierte in bere" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Varză dulce cu jambon şi coaste de porc