Coaste de porc la cuptor

de Lau in Mancaruri cu carne, 22 Aug 2021 | 2862 vizualizari

 

Retete de suflet

 

INGREDIENTE

  • 1 kg coaste de porc
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
  • cimbru
  • maghiran
  • 2-3 cepe
  • usturoi
  • 100 ml vin
  • 1 kg cartofi
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coaste de porc la cuptor:

Intr-un bol amestecam condimente dupa gust, adaugam vinul, 2-3 crengute cimbru, maghiran uscat si adaugam costitele. Condimentam costitele si le vom acoperi cu o folie aliementara, dam la frigider 30 min.

Adaugam costitele in tava cu tot cu sos si dam tava la cuptorul incalzit cca 30 min cat curatam cartofi.

Intre timp curatam cartofii, ceapa, usturoiul, spalam si taiem in bucati.

Scoatem tava de la cuptor, le dam un pic deoaprte ca sa adaugam cartofi pe fundul tavii, ceapa, usturoiul si potrivim gustul de sare,adaugam 1 cescuta de apa calduta,acoperim cu folie alimentara si dam tava la cuptorul in calzit cca 60 min la 180 grade.

Dupa 30 min indepartam folia si daca este nevoie mai adaugam apa calduta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Rocsi 1

24.08.2021, 11:41

Ti-au iesit grozave coastele! Si cu niste muraturi sau o salata, merg perfect!

Panacris 1

24.08.2021, 17:13

Anett 1

02.12.2021, 21:52

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Costita cu cartofi