Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
Se amesteca condimentele si se presara peste coaste, masand usor. Se pun in frigider 2-3 ore,dupa care se scot si se pun intr-o tava unsa cu ulei.
Se toarna apa si se pun 2 frunze de dafin.Pentru inceput, am pus 600 ml apa si am introdus tava in cuptor, acoperita cu hartie de copt.Verificati, din cand in cand ,daca a scazut apa si adaugati daca este nevoie.Eu am pus de 3 ori: prima data 600 ml, apoi a doua oara la fel si a treia ,doar 400 ml.Daca adaugati apa rece, artunci mariti flacara, pana fierbe apa,apoi micsorati (sau puteti pune apa fierbinte in tava si lasati flacara asa).Se tin 3 ore la cuptor.
Se face sosul ,amestecand toate ingredientele si se ung coastele pe o parte. Se tin 10 minute in cuptor, fara hartie de copt,apoi se scot si se ung pe cealalta parte si se lasa tot 10 minute.
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult