Cocktail de creveți

de elucubratiiculinare in Fructe de mare, 28 Mai 2012 | 4443 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g creveți decorticați,
  • o lingură unt,
  • 1 roșie,
  • 1 castravete,
  • 1 avocado,
  • 1 lămâie,
  • 5 linguri sos cocktail,
  • 1 lingură smântână,
  • sare,
  • piper.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cocktail de creveți:

Creveții proaspeți  sau decongelați  peste noapte în frigider, se spală bine în câteva ape și se lasă la scurs.

Într-o tigaie punem untul să se topescă și călim creveții până capătă o culoare frumoasă.

Se dau la o parte de pe foc să se răcească.

Între timp tăiem cubulețe o roșie, un castravete și avocado. Roșia și castravetele cu coajă cu tot, avocado se curătă de coajă și se înlătură sâmburele.

Se stropesc creveții cu zeama de la o lămâie și se condimentează cu sare și piper.

Se adaugă legumele, sosul cocktail și smântâna.

Se amestecă bine și se dă la rece pentru 30 minute.

Servim pe frunze de salată verde și ornăm cu felii de lămâie.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cocktail de creveți" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Fructe de mare cu paste