cocktail de whisky

de yammy in Bauturi, 1 Dec 2009 | 5227 vizualizari

cocktail de whisky

 

Iata un cocktail de whisky pentru nonconformisti, care potoleste setea de adrenalina, recomandat doar pentru cei in cautare de senzatii tari. Acest cocktail de whisky este un amestec tulburator, aspru, cu gust dulce-amarui. Va recomandam insa, sa nu serviti mai mult de un cocktail de whisky, este suficient pentru oricine.

 

INGREDIENTE

  •  2 cuburi de zahar brun 
  •  2 linguri de bitter 
  •  20 ml apa plata 
  •  100 ml whisky 
  •  6 felii de portocala 
  •  10 cuburi de gheata 
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA cocktail de whisky:

Se inmoaie fiecare cub de zahar in bitter; 

 Se pun cuburile de zahar intr-un pahar, se adauga apa plata, un strop de whisky si se amesteca usor astfel incat zaharul sa se topeasca in totalitate; 

 Se adauga jumatate din cantitatea de whisky ramasa si 2-3 cuburi de gheata, amestecand foarte usor; 

 Se toarna si restul de whisky, inca 2 cuburi de gheata si se amesteca bine; 

Se strecoara bautura in doua pahare, in care s-au pus dinainte 3 cuburi de gheata, se storc pe deasupra feliile de portocale si se lasa sa cada in pahar. 

Daca ti-a placut reteta noastra "cocktail de whisky" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Limoncello